A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Пам'яті Небесної Сотні

Дата: 20.02.2020 10:54
Кількість переглядів: 763

Сьогодні, 20 лютого в Свято-Михайлівському сквері,  центрі міста Глобине, зібралися глобинці, аби в скорботі низько схилити голови  та вшанувати память Героїв Небесної сотні.

Кожен із Небесної сотні мав свою сім’ю, батьків, друзів, захоплення, свої симпатії та невідкладні справи. Але поклик їхньої душі, саме в цей час, лютневі дні 2014 року, призвав їх до боротьби за вільну, демократичну, чесну Україну. За це вони віддали найцінніше - свої життя.

Очільники району та міста наголосили присутнім, що всі ми повинні пам’ятати  і передати цю пам'ять своїм дітям, онукам і правнукам про той героїзм, самовідданість, мужність, незламну віру загиблих героїв та учасників Майдану. Аби гуртуватися зараз і в майбутньому заради втілення тих європейських цінностей, на захист яких свого часу стали українці, не шкодуюючи власних життів, і стоять і досі, тепер вже на східних кордонах країни, забезпечуючи мир і спокій Батьківщини.

Учасники заходу вшанували память загиблих хвилиною мовчання та поклали квіти до підніжжя памятника Захисникам Вітчизни.

Цього дня заходи різного спрямування - виставки, вистави, концерти, показ кінофільмів, інсталяції, презентація книжок і відеороликів, лекції проходять у всіх освітніх закладах громади, адже діти повинні усвідомлювати, що необхідно бути гідними громадянами своєї країни.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень