A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

ПОВНЕ ПЕРЕЗАВАНТАЖЕННЯ

Дата: 21.02.2020 15:32
Кількість переглядів: 847

Короткострокову сесію для освітян Глобинської громади на основі STEAM-підходів провели засновниця Міжнародної зеленої школи Ірина Жданова разом з колегами, Вірою Андрієвською та Наталією Оверчук. Інтегровані курси з 10 по 12 лютого 2020 року,  в яких поєднуються дослідно-орієнтоване навчання науці, інженерії, ІТ-технологіям разом з творчістю, традиційним українським мистецтвом та математикою – авторська GREEN STREAM методика, запропонована ГО «Фонд «Відкрита політика» та Міжнародною зеленою школою ім. Клима Чурюмова здійснили повне перзавантаження педагогів.

Під час тренінгу навчання поєднувалося з розумним відпочинком, водночас засвоювалися такі «м‘які навички», як робота в команді, тайм-менеджмент, вміння мислити стратегічно. Круте цифрове навчання покоління Z; використання SCRUM-менеджменту  в освітньому просторі; інтерактивна презентація, KAHOOT на уроці, WhatsApp як інструмент навчання; тіньовий театр і фізика; математика і мистецтво; стереометрія і соломоплетіння; солом‘яний павук і інженерія; 3D  ручка. Tinkercad; Code & Go Robot Mouse – і це ще не все, з чим познайомилися наші вчителі. А спринт-презентація показала результат їх триденної нелегкої роботи по створенню власного готового продукту: тіньового театру, власне створеного мультфільму, розроблених вікторин в KAHOOT, проєктів та ін.  Додатковим плюсом у навчанні була видача верифікованих сертифікатів  з зазначеними годинами від НГО «Фонд «Відкрита політика» спільно з ЛІППО.

Проведення такого мегапотужного інтенсиву вдалося завдяки співпраці Глобинської міської ради, методичного кабінету відділу освіти виконавчого комітету міської ради та усіх, хто приклав зусилля для організації і проведення даного заходу. Адже іскорки в очах, вирази обличчя, посмішки та пости в соцмережах говорять якнайкраще про успіх співробітництва Міжнародної зеленої школи та Глобинської ОТГ.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень