A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

ЗВІТ про роботу відділу по управлінню природними ресурсами та регулюванню земельних відносин виконавчого комітету Глобинської міської ради за 2019 рік

Дата: 24.02.2020 11:44
Кількість переглядів: 540

Фото без описуВідповідно до чинного законодавства, спеціалістами відділу було підготовлено до розгляду постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, екології та охорони навколишнього середовища 1707 проектів рішень по земельним питанням. Всього відбулося 14 засідань даної комісії, у ході роботи яких активну участь брали спеціалісти відділу. Постійно приймалась участь у роботі сесії Глобинської міської ради.

За звітний період було видано 541 довідку до різних інстанцій (районний центр зайнятості, управління праці та соціального захисту населення та ін.)

Було укладено 59 договорів оренди землі, 2 договори особистого строкового сервітуту, 31 додаткова угода, 7 угод про розірвання договору оренди, проекти яких готувалися відділом.

Проведено 50 комісійних виїздів по земельних питаннях (встановлення меж земельних ділянок, вирішення земельних спорів, обміри та ін.)  за 271 зверненням, в результаті чого надано письмові відповіді, роз’яснення та рекомендації, вирішено спірні питання.

Відповідно звернень громадян було складено 59 актів обстеження зелених насаджень (дерев), що підлягають видаленню на території Глобинської міської ради. По даних звернення підготовлено матеріали та проекти рішень до виконкому Глобинської міської ради, видані ордери.

Протягом року спеціалісти відділу брали участь у засіданні комісії з питань захисту прав дитини при виконкомі Глобинської ради, сесії міської ради, засіданнях виконкому, апаратних нарадах,  та ін.

Було розроблено зміни до «Програми розвитку земельних відносин і охорони земель Глобинської міської ради на 2017-2021 роки» та відповідно подано на затвердження сесії. Дана програма дала можливість здійснити фінансування по розробці нормативної грошової оцінки населених пунктів Глобинської міської ради: с.Новодорожнє, с.Новомосковське, с.Кордубанове, с.Семимогили, с.Старий Хутір, с.Шепелівка, с.Черевані, с.Бабичівка, с.Набережне, с.Новобудова, с.Устимівка, с.Бориси, с.Жуки, с.Жорняки, с.Коломицівка, с.Павлівка, с.Новоселівка, с.Опришки, с.Битакове Озеро, с.Мар’їне, с.Пироги, с.Яроші, що в подальшому дасть змогу збільшити надходження до місцевого бюджету за рахунок збільшення нормативної грошової оцінки орендованих земельних ділянок та збільшення земельного податку.

Відділом проводилась підготовка матеріалів для здійснення реєстрації комунальної власності 215 земельних ділянок за межами населених пунктів Глобинської міської ради з метою передачі громадянам у приватну власність.

 

Начальник відділу по управлінню природними ресурсами

та регулюванню земельних відносин виконкому міської ради                         Н.В.Голяковська


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень