A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 27.02.2020 11:45
Кількість переглядів: 696

26 лютого 2019 року у залі засідань Глобинської міської ради відбулося чергове засідання виконавчого комітету, яке провів міський голова Станіслав Джусь, на якому розглянуто ряд питань, що стосуються різних сфер життєдіяльності громади.

Начальник відділу комунального майна і закупівель Анатолій Головаш детально висвітлив роботу проведену тендерним комітетом за 2019 рік.

Так, протягом 2019 року організовано та проведено 51 процедуру закупівель.

Через авторизований електронний майданчик працівниками відділу оприлюднено на веб-порталі Уповноваженого органу 465 звітів про укладені договори, оприлюднено 39 зміни до укладених прямих договорів без використання електронної системи закупівель.

На веб-порталі Уповноваженого органу через електронний майданчик опубліковано 350 позицій плану закупівель.

За результатами проведених відкритих торгів, протягом 2019 року укладено та оприлюднено 18 договорів, внесено та оприлюднено 2 зміни до підписаних договорів, шляхом укладання додаткових угод.

Завдяки проведенню процедур закупівель у системі електронних закупівель «ProZorro», в цілому вдалося досягнути понад 2,0 млн. грн. економії бюджетних коштів.

Серед основних планових питань, винесених на розгляд - використання Глобинською міською радою у 2019 році коштів субвенції з Державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних громад. Про це проінформував присутніх начальник відділу соціально-економічного розвитку, інвестицій та енергоменеджменту Володимир Бондарь. 

Далі він ознайомив присутніх з проектом Порядку розроблення, прийняття цільових Програм Глобинської  міської територіальної громади, моніторингу та звітності про результати їх виконання.  Члени виконкому одноголосно затвердили цей проект.

Норенко Людмила, начальник відділу соціального забезпечення виконкому міської ради звітувала про стан виконання у 2019 році заходів міської Програми «Соціальний захист» на 2016-2020 роки та Комплексної міської програми «Житло» на 2017-2020 роки.

Також вона подала на затвердження протокол комісії по розгляду питань щодо надання одноразової адресної грошової допомоги громадянам Глобинської міської територіальної  громади.

З метою популяризації національних звичаїв та обрядів в місті Глобине вже вкотре святкують проводи зими – Масницю. Про хід підготовки до свята доповів начальник відділу культури, спорту, сім’ї та молоді міськвиконкому Олександр Шайнога.

Сергій Пономарьов начальник відділу житлово-комунального господарства та благоустрою ознайомив присутніх з заявами громадян про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами. Після детального розгляду поданих документів такий дозвіл було надано ФОП Філіпову В.О., а підприємцю Цмокаленко Н.В. було відмовлено у продовженні терміну дії дозволу на розміщення зовнішньої реклами. Справа в тім, що рекламний засіб на перехресті вулиць Центральна та Виноградна в м.Глобине розміщено на опорі зовнішнього освітлення, а це заборонено ст.8 Закону України «Про рекламу».

Наступне питання теж стосувалося розміщення зовнішньої реклами. На виконання рішення Полтавського окружного адміністративного суду від 22.01.2020 року, виконавчий комітет Глобинської міської ради вирішив надати ФОП Молодчин П.М. дозвіл на розміщення зовнішньої реклами по вул.Центральна в м.Глобине у районі готелю «На висоті». В ході обговорення до проекту рішення було внесено доповнення та винесено на голосування. Рішення було прийнято зі змінами.

Напередодні було проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини. Заслухавши інформацію начальника служби у справах дітей виконавчого комітету Валентину Завезіон, члени виконкому затвердили рішення цієї комісії.

На засіданні розглянуті питання про організацію та проведення весняного призову громадян України на строкову службу, надання дозволу на відвідування малолітніми дітьми Глобинських ДНЗ, взяття на квартирний облік за зверненнями громадян міської територіальної громади, видалення зелених насаджень на території Глобинської ОТГ, та інші.

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень