A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Глобинський міський голова Станіслав Джусь прозвітував перед жителями громади

Дата: 03.03.2020 13:28
Кількість переглядів: 846

Відповідно до частини 7 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міський голова звітує про роботу перед територіальною громадою. Тож, 29 лютого 2020 року в районному Будинку культури відбулася відкрита зустріч міського голови Станіслава Джуся з жителями громади.

Зустріч розпочалася з доповіді міського голови про виконання бюджету Глобинської об’єднаної міської територіальної громади, важливі напрямки та результати роботи Глобинської міської ради та її виконавчих органів за 2019 рік. Основні моменти та результати були наочно представлені у форматі презентації: фото-слайдів, графіків та діаграм.

Потому жителі громади мали змогу звернутися з питаннями та пропозиціями до очільника громади. Першим на виступ записався отець Володимир, настоятель Свято-Благовіщенського храму Православної церкви України  с.Опришки, благочинний Глобинського району. Він звернувся до всіх небайдужих з проханням долучитися до будівництва церкви Українського патріархату у місті, адже такої у Глобиному немає до цих пір.  Привітав усіх зі святом, нагадав про початок Великого посту з 2 березня.

Після опублікування оголошення про відкритий щорічний звіт міського голови до міської ради надійшла низка питань від жителів громади, відповіді на які вони бажали почути. Тож спочатку Станіслав Джусь надав детальні розяснення щодо порушених проблем. Питання стосувалися можливості фінансування районної лікарні, перспектив майбутнього приєднання громад Кринківської територіальної зони до Глобинської ОТГ, контролю за рухом великовагового транспорту в заводській частині міста з метою недопущення його перевантаження понад встановлені норми та інші.

Потому перейшли до живого спілкування. Жителі міста порушували питання щодо  облаштування тротуарів по вул. Центральна на ділянці від будівлі АТ «УКРПОШТИ» до магазину «Гурман» та встановлення дитячого ігрового майданчика в районі колишнього будинку культури колгоспу «Мічуріна»;  щодо можливості встановлення зупинки міського транспорту біля перехрестя вул. Полтавський шлях 17а, та вул.Східно-Кільцевої; щодо улаштування водовідведення на зупинці «Привокзальна»; щодо функцій та повноважень Глобинського міського громадського формування з охорони громадського порядку «Муніципальна міліція» та інші.

Міський голова разом із  заступниками та керівниками структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради надавали обґрунтовані відповіді та роз’яснення залежно від компетенції порушених питань. З окремих проблем міський голова доручив керівникам відповідних структурних підрозділів вивчити питання  та надати пропозиції щодо їх вирішення.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень