A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Консультції для керівництва ТОВ „ЛАН-АГРО” з питань цивільного захисту

Дата: 11.03.2020 10:04
Кількість переглядів: 455

У лютому 2020 року завідувач навчально-консультаційного пункту у м. Глобиному Антоніна Карапиш провела консультування посадових осіб, призначених до штабу керівництва спеціального об'єктового навчання з питань цивільного захисту (далі – Штаб) Товариства з обмеженою відповідальністю „ЛАН-АГРО”.

Метою 2 (двох) консультацій було надання зазначеній категорії осіб допомоги у підготовці до проведення спеціального об'єктового навчання з питань цивільного захисту (далі – навчання). У ході консультування посадові особи Штабу отримали докладні роз’яснення щодо структури та змісту Плану проведення навчання і додатків до нього. При цьому, їм  надано необхідні рекомендації щодо розроблення Почасового графіку нарощування обстановки з переліком ввідних, Схеми розгортання сил і засобів у місцях відпрацювання практичних заходів та їх змісту, Табелю термінових донесень за навчанням. Найбільш детальні пояснення посадові особи Штабу отримали стосовно відпрацювання Схеми  ТОВ „ЛАН-АГРО” з графічним показом ділянок, рубежів, пунктів відтворення обстановки та переліком засобів імітації. Також їм були доведені засоби імітації можливих наслідків ймовірних надзвичайних ситуацій, характерних для ТОВ „ЛАН-АГРО”.

Отже, таке консультування посадових осіб Штабу сприятиме ефективному проведенню навчання і, як наслідок, якісній практичній підготовці персоналу ТОВ „ЛАН-АГРО” до дій при загрозі та виникненні ймовірних надзвичайних ситуацій.

 

Антоніна КАРАПИШ

Завідувач навчально-консультаційного пункту

у м. Глобиному Навчально-методичного центру ЦЗ

та БЖД Полтавської області

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень