A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Увага! Оголошено карантин!

Дата: 12.03.2020 10:20
Кількість переглядів: 801

Фото без описуНа виконання постанови КМУ «Про запобігання поширенню на території України короновірусу COVID-19» від 11 березня 2020 р. №21, розпорядженням Глобинського міського голови Станіслава Джуся від 11.03.2020 №26 «Про запобігання поширенню на території Глобинської ОТГ короновірусу COVID-19» на території Глобинської ОТГ з 12 березня до 3 квітня 2020 року оголошено карантин.

Увага! Заборонено:

  • відвідування закладів освіти громади її здобувачами;
  • проведення всіх масових заходів, у яких бере участь понад 200 осіб, крім заходів, необхідних для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування. Спортивні заходи дозволяється проводити без участі глядачів (уболівальників).

Керівникам установ, підприємств, організацій, які розміщені на території Глобинської громади необхідно забезпечити своєчасне і повне проведення у приміщеннях та місцях скупчення людей (торгівельні ринки, магазини, автостанція, залізничний вокзал, кафе, ресторани, міський транспорт) профілактичних і протиепідемічних заходів, відповідно рекомендацій  КП "Полтавський обласний центр громадського здоров'я Полтавської обласної ради».

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень