A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Шановні глобинці та гості міста!

Дата: 13.03.2020 10:02
Кількість переглядів: 5552

Фото без опису11 березня Кабінет Міністрів України видав постанову, якою запровадив на території країни низку карантинних заходів. З 12 березня по 03 квітня 2020 року (включно), терміном на 3 тижні припинено навчально-виховний процес в дошкільних, позашкільних, спортивних закладах та закладах загальної середньої освіти Глобинської міської ради. Також обмежено проведення масових заходів, концертів, конференцій, навчальних та розважальних, спортивних заходів для населення, в тому числі в закладах культури та спорту.

Звертаюсь до усіх батьків! Обмеження навчального процесу не означає, що у дітей канікули, і вони можуть перебувати у розважальних закладах, клубах чи інших громадських місцях. Діти мають бути вдома або гуляти на свіжому повітрі, але уникати місць масового скупчення людей.

Шановні вчителі та учні! Закликаю знайти альтернативу традиційному навчанню. Можливо, проводити навчання дистанційно, налагодивши навчальний процес з використанням інформаційних технологій, що допоможе не тільки не переривати освітній процес під час карантину, а й додатково створить можливості отримати досвід застосування нових навчальних методик та практик. Особливо принциповим це питання є для старшокласників, яким необхідно складати ЗНО та вступати до вищих навчальних закладів у поточному році.

Звертаюся до керівників підприємств, установ і організацій, всіх роботодавців! Прошу усіх віднестися з розумінням до рішення про запровадження карантину. Забезпечити своєчасне і повне проведення профілактичних і протиепідемічних заходів,  та максимально врахувати потреби Ваших працівників, які мають діток дошкільного віку чи дітей початкових класів. По можливості, прохаю відкоригувати графіки роботи, скоротити тривалість робочого дня для таких працівників, тощо.

Звертаюсь до всіх, хто перебуває на території Глобинської громади! Закликаю дотримуватися рекомендацій лікарів та правил особистої гігієни, а також при виявленні симптомів інфекції мінімізувати чи зовсім обмежити контакти з іншими людьми і в жодному разі не займатися самолікуванням.

Будьте свідомими та відповідальними, бережіть своє здоровя, здоровя своїх дітей та своїх земляків. Сподіваюсь, що разом з Вами нам вдасться уникнути поширення недуги.

З повагою,

Глобинський міський голова                                           Станіслав Джусь                                       


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень