A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Дистанційна форма роботи доступна у будь-який час!

Дата: 13.03.2020 22:47
Кількість переглядів: 767

Фото без опису13 березня 2020 року відбулася Skype-нарада для керівників закладів загальної середньої освіти (ЗЗСО) Глобинської міської ради.

Під час наради розглянуто основні питання щодо карантину. Нагадуємо, що з 12 березня по 03 квітня 2020 року (включно), терміном на 3 тижні припинено навчально-виховний процес в дошкільних, позашкільних, спортивних закладах та закладах загальної середньої освіти Глобинської міської ради.

Начальник відділу освіти Надтока Світлана Вікторівна наголосила на постійній співпраці керівників та вчителів ЗЗСО з батьками. Адже,  обмеження навчального процесу не означає, що у дітей канікули, і вони можуть перебувати у розважальних закладах, клубах чи інших громадських місцях. Діти мають бути вдома або гуляти на свіжому повітрі, але уникати місць масового перебування людей.

Варто пам’ятати, що  не відвідувати школу у період заходів, пов’язаних із попередженням поширення коронавірусу – не привід не вчитися. Тим більше, що нині доступні різні форми дистанційного навчання, зокрема   асинхронний  режим, під час якого учасники взаємодіють між собою із затримкою у часі, застосовуючи електронну пошту, форму, соціальні мережі тощо, і не обмежується лише самостійним виконанням здобувачами освіти  навчальних завдань.

Будьмо відповідальними за своє здоров’я, бережімо дітей!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень