A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Шановні працівники житлово-комунального господарства та побутового обслуговування!

Дата: 14.03.2020 16:46
Кількість переглядів: 308

Фото без описуПрийміть найщиріші вітання з професійним святом! Ваша робота нелегка, а іноді і невдячна. Та з якими б викликами ви сьогодні не зіткнулися, знайте - ви потрібні людям. Адже завдяки вашій щоденній праці в наших оселях є необхідні комунальні блага, без яких ми сьогодні вже не уявляємо нашого побуту, нашого життя. Завдяки вам, ми бачимо, як покращується і підтримується в належному стані благоустрій населених пунктів громади, вулиць та провулків, площ та скверів, дитячих майданчиків.

Я дякую за самовіддану працю всім, хто працює в галузі житлово-комунального господарства, адже впевнений, що ви робите все можливе, щоб обсяг та якість послуг, які ви забезпечуєте, відповідали запитам жителів громади, створюючи комфортні умови життя для місцевих мешканців.

Тож бажаю вам міцного здоров’я, весняного настрою, професійних успіхів і нових трудових здобутків, здійснення всіх життєвих планів і сподівань, витримки керівникам та згуртованості колективам, вдячних та відповідальних споживачів, професіоналізму при виконанні виробничих завдань заради добробуту Глобинської громади!

 

З повагою,

Глобинський міський голова                   Станіслав ДЖУСЬ

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень