A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

До уваги громадян похилого віку та осіб з інвалідністю Глобинської громади!

Дата: 25.03.2020 08:25
Кількість переглядів: 841

Фото без описуНа виконання Постанови Кабінету  Міністрів України від 11 березня 2020 року №211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусної інфекції СОVID-19» з 12.03.2020 по 03.04.2020 на всій території України встановлено карантин.

Тому звертаємося до всіх  громадян похилого віку нашої громади, які перебувають у групі  ризику захворювання на коронавірус, бути максимально обережними та за можливості залишатися вдома. Зберігати спокій та дотримуватись заходів профілактики захворювання на коронавірусну інфекцію, заходів особистої гігієни.

Дана категорія населення  в період карантину не залишиться поза увагою. Соціальні робітники територіального центру продовжуватимуть  надання соціальної послуги «догляд вдома» всім підопічним відділення соціальної допомоги вдома з метою мінімізації їх переміщення в публічних місцях.

В разі виникнення будь-яких питань  звертайтеся до органів місцевого самоврядування та соціальних робітників територіального центру для їх подальшого вирішення.

Телефон постійно діючої телефонної лінії територіального центру  24-3-68.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень