A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

ДО ВІДОМА ОТРИМУВАЧІВ ДЕРЖАВНИХ СОЦІАЛЬНИХ ДОПОМОГ ГЛОБИНСЬКОЇ ГРОМАДИ!

Дата: 25.03.2020 08:28
Кількість переглядів: 451

Фото без описуУправління соціального захисту населення Глобинської районної державної адміністрації повідомляє, що 17 березня 2020 року набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню короновірусної хвороби (COVID-19)».  Підпунктом 3 пункту 2 Прикінцевих положень вказаного Закону визначено, що з дня оголошення карантину зупиняється перебіг строків звернення за отриманням адміністративних та інших послуг та строків надання цих послуг, визначених законом. Від дня припинення карантину перебіг цих строків продовжується з урахуванням часу, що минув до його зупинення.

Отже, термін подачі документів на призначення державних соціальних гарантій з березня 2020 року продовжується від дня припинення карантину на строк встановлення карантину.

Таким чином, отримувачі соціальної допомоги зможуть особисто звернутися для продовження виплати державних соціальних допомог після закінчення карантину. В такому разі виплату державних соціальних допомог буде призначено з місяця їх зупинення.

Крім того звертаємо увагу громадян на можливість подання документів на призначення субсидій, допомоги при народженні дитини в електронному вигляді через web- портал Міністерства соціальної політики України.

Також інформуємо, що з метою отримання консультацій та роз’яснень з питань державних соціальних гарантій рекомендуємо звертатися за телефонною «гарячою лінією»: 24-1-69; по питанню надання пільг 25-1-04; з питань забезпечення технічними засобами реабілітації, санаторно-курортного лікування пільгових категорій громадян – 24-9-37.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень