A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Проведено засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 26.03.2020 19:16
Кількість переглядів: 716

26 березня 2020 року в залі засідань Глобинської міської ради, під головуванням міського голови Станіслава Джуся,  відбулося  чергове засідання виконавчого комітету Глобинської міської ради.

На розгляд порядку денного було винесено 16 питань. Прийнято 14 рішень виконавчого комітету. Два рішення не набрали необхідної кількості  голосів членів виконавчого комітету. 

Начальник КП «Глобинське» Анатолій Шаповал звітував про економічні показники роботи КП «Глобинське» за 2019 рік та про стан заборгованості по комунальних платежах і заходи щодо їх погашення.

Серед основних планових питань, винесених на розгляд - виконання Плану соціально-економічного розвитку Глобинської міської територіальної громади за 2019 рік. Про це доповів начальник відділу соціально-економічного розвитку, інвестицій та енергоменеджменту Володимир Бондарь. Також він виніс на затвердження порядок збору інформації щодо стану споживання енергоресурсів бюджетними установами комунальної власності на території Глобинської ОТГ.   

Про забезпечення дотримання норм діючого законодавства в частині складання актів обстеження матеріально-побутових умов сім’ї відділом соціального забезпечення виконкому міської ради за 2019 рік та звітний період 2020 року проінформувала присутніх начальник відділу соціального забезпечення Людмила Норенко. Так, протягом 2019 року обстежено та надано 825 акти обстеження матеріально-побутових умов сім’ї, з них для призначення субсидії – 493; для призначення державних соціальних допомог – 65, в тому числі 40 внутрішньо переміщеним особам; для отримання одноразової грошової допомоги – 252; та інші – 15, в 2020 році обстежено та надано 102 акти обстеження матеріально-побутових умов сім’ї, з них для призначення субсидії – 28; для призначення державних соціальних допомог – 12, в тому числі 10 внутрішньо переміщеним особам; для отримання одноразової грошової допомоги – 58; та інші – 4. 

 

Також члени виконавчого комітету затвердили склад конкурсної комісії та конкурсну документацію з визначення виконавця послуги з вивезення  побутових відходів в населених пунктах Глобинської міської ради. Проект цього рішення підготував начальник відділу житлово-комунального господарства та благоустрою Сергій Пономарьов.

Начальник відділу містобудування, архітектури та капітального будівництва міськвиконкому Сергій Гапченко виніс на розгляд членів виконавчого комітету надання дозволу ФОП Атрошенку Андрію на розміщення групи стаціонарних тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності в м. Глобине та затвердження кошторисного розрахунку вартості капітального ремонту житлового будинку Аврамчук О.В. та Аврамчук В.Г. (членам сім’ї загиблого (померлого) ветерана війни) в с. Новоселівка Глобинського району.

Жваве обговорення у присутніх викликала інформація Наталії Голяковської, начальника відділу по управлінню природними ресурсами та регулюванню земельних відносин щодо погодження для ТОВ «Новомосковськ Агро» та ТОВ «Агрофірма «Мічуріна» розташування водозабірного устаткування з метою одержання дозволу на спеціальне водокористування. Враховуючи низький рівень води у водоймах, спричинений незначною кількістю опадів у зимовий період, навіть частковий  водозабір може призвести до значного обміління цих ставків. Всі члени виконавчого комітету утрималися від прийняття цих рішень. Вищевказані рішення не були прийняті.

Начальник юридичного відділу Віталій Голушко виніс на розгляд проект рішення про надання повноважень посадовим особам щодо складання протоколів про адміністративні порушення за ст.443 КУпАП. Цей захід  повинен запобігти подальшому зростанню та розповсюдженню захворюваності на коронавірусну інфекцію, тож виконавчий комітет підтримав дане рішення.

 

Начальник КО «Глобинська місцева пожежна охорона» Михайло Буша доповів про посилення заходів щодо профілактики захворювань на коронавірусну інфекцію на території Глобинської ОТГ. В зв’язку зі змінами від 16.03.2020 року та 26.03.2020 року до постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. №211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19».

Серед планових питань, які розглянув виконавчий комітет, були затвердження розпоряджень міського голови, надання одноразової адресної грошової допомоги громадянам, затвердження актів обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню та інші.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень