A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

У Глобиному дезинфікують зупинки громадського транспорту

Дата: 27.03.2020 15:29
Кількість переглядів: 1744

27 березня працівники КП «Глобинське» дезинфікували зупинки громадського транспорту міста Глобине спеціальним розчином «Дезактін». Відсьогодні така процедура буде проводитися щодня. А в разі погіршення епідситуації знезаражувальним розчином оброблятимуть ще й дороги і тротуари на території громади. До таких робіт залучатимуть працівників комунального підприємства «Глобинське» та рятувальників комунальної організації  «Глобинська місцева пожежна охорона».

Нагадаємо, що таким же дезинфікуючим розчином з 13 березня вже  проводиться щоденна двохразова дезінфекція транспортних засобів, що здійснюють пасажирські перевезення на міських та приміських маршрутах.

Такі дії зумовлені запровадженням низки обмежувальних заходів, затверджених рішеннями виконавчого комітету щодо боротьби з небезпечною пандемією коронавірусу та триватимуть до закінчення карантину.

Очільники громади закликають громадян не користуватися громадським транспортом без необхідності, а якщо така потреба є - обов'язково під час очікування транспорту дотримуватися дистанції не менше 1,5 м від інших пасажирів та використувати засоби індивідуального захисту – одягати маску чи респіратор, захисні рукавички тощо. Це забезпечить додатковий захист вам особисто та тим, хто вас оточує.

Всі ці обов’язкові рекомендації стосуються і водіїв транспортних засобів, в тому числі водіїв приватних таксі.

Пильність, відповідальність, свідомість кожного допоможуть всім нам убезпечитись та запобігти поширенню захворювання, яке щодня все більше шириться країною.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень