A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відсьогодні внесено зміни до роботи міського громадського транспорту

Дата: 03.04.2020 11:48
Кількість переглядів: 2178

З 3 квітня 2020 року на період карантину до 8 години ранку право на проїзд у громадському транспорті будуть мати лише працюючі і лише у разі предявлення підтверджуючого документу (посвідчення, довідки з місця роботи).

 

Оскільки у звязку із введенням карантину обмежено кількість пасажирів, які можуть одночасно перебувати в громадському транспорті, виникла проблема для працюючих жителів громади, а особливо медичного персоналу зранку вчасно дістатися місця роботи. І така ситуація складається через бажання пенсіонерів та непрацюючих людей скористатися громадським транспортом саме в цей час, хоча графік руху на міських маршрутах дозволяє незайнятим та іншим категоріям населення скористатися послугами пасажирських перевезень після 8:00 години ранку.

 

На засіданні оперативного штабу з протидії поширення коронавірусу СOVID-19, 1 квітня, розглянули нові зміни та обмеження через карантин. Зокрема, говорили і про зміни в роботі громадського транспорту, оскільки останнім часом працюючі глобинці все більше скаржаться на проблеми з громадським транспортом саме в ранішній час.

 

Для врегулювання питання перевезень пасажирів у громадському транспорті видано відповідне розпорядження від 3 квітня 2020 року №41/О2-О5-АГП «Про особливості перевезення громадян на термін дії карантину на міських автобусних маршрутах». Ним у період до 8:00 ранку дозволено перевезення тільки працюючих громадян задля можливості доїхати до місць роботи працівникам підприємств, установ та організацій.

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень