A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Люди похилого віку - у групі ризику, тому потребують особливого захисту та піклування

Дата: 15.04.2020 18:12
Кількість переглядів: 829

На території Глобинської громади проживає 4050 осіб, які досягли 60-річного віку. Таку інформацію надало управління соціального захисту Глобинської райдержадміністрації. Відповідно до постанови КМУ від 02.04.2020 р. № 255 особи даної категорії потребують самоізоляції задля убезпечення їх від загрози зараження коронавірусом COVID-19.

Тож, працівники виконавчого комітету Глобинської міської ради проводять щоденний моніторинг щодо забезпечення вказаних громадян продуктами харчування, ліками тощо. Під час таких відвідин людям похилого віку розповсюджуються інформаційні листівки про необхідність дотримання вимог карантинних заходів, та правил дотримання «маскового режиму», аби якомога більше інформації донести їм про те, як поводити себе під час карантинного періоду, аби максимально убезпечити себе та своїх близьких.

Окрім того соціальні працівники повідомляють літнім людям номери телефонів міської ради, управління соціального захисту, лікарні, куди  можна звернутися у разі потреби. Адже бути проінформованим – значить бути озброєним.

Також особам, які досягли 60-річного віку, видаються захисні маски.

Керівництво громади прохає літніх людей з розумінням поставитися до соціальних працівників, які хочуть допомогти. Одночасно звертаємо увагу, що соціальні працівники завжди мають при собі посвідчення з фотографією та мокрою печаткою, яке посвідчує особу. Тож у разі якихось підозр ви завжди можете його перевірити, щоб переконатися, що це не шахраї.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень