Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Cтартував проєкт «Відкритий ринок» - соціальна онлайн платформа для підтримки невеликих сільгосппідприємств

Дата: 17.04.2020 09:17
Кількість переглядів: 606

Фото без опису15 квітня стартував проєкт «Відкритий ринок», який розроблявся ГО «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» (м.Тернопіль) разом з Тернопільським РВ АМУ. Проєкт - всеукраїнський, і його партнером є Асоціація міст України.

Суть проєкту – звести між собою дрібних виробників с/г продукції та потенційних споживачів їх товарів. Простими словами – це такий собі OLX з продажу с/г продукції, але повністю безкоштовний.

Оскільки через пандемію коронавірусу більшість торгових місць, ринків закриті, то існує ризик того, що дрібні фермери, сімейні кооперативи можуть просто не вижити. Наша мета – допомогти їм пережити кризу і продовжувати працювати.

Детальніше про проєкт за посиланням http://www.auc.org.ua/novyna/vidkrytyy-rynok-startuye-onlayn-proyekt-za-pidtrymky-amu

P.S. Поштрюйте цю інформацію серед друзів і знайомих, адже чим більше фермерів і кооперативів нашої громади дізнаються про цю можливість – тим більше шансів у них буде реалізувати свою продукцію. Також важливо, щоб про цю платформу дізналися мешканці, які будуть купувати продукцію. Всі ми сьогодні стали заручниками ситуації, що склалася, тому давайте не будемо байдужими та підтримаємо один одного!

 

Всім доброго здоров'я!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень