A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Глобинської міської ради прийняла рішення про запровадження додаткових заходів протидії коронавірусної хвороби на період поминальних днів та до кінця карантину

Дата: 23.04.2020 13:53
Кількість переглядів: 1092

Протокол засідання комісіїНа засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Глобинської міської ради 22.04.2020 р. було вирішено запровадити додаткові заходи щодо протидії поширенню корона вірусної хвороби, які, зокрема, стосуються поминальних днів:

  1. Закрити для відвідування кладовищ Глобинської ОТГ на період поминальних днів. У тому числі присутність на них священнослужителів з метою проведення поминальних заходів. Крім випадків здійснення поховання померлого, за умови проведення ритуальних обрядів з дотриманням протиепідемічних правил, зокрема, участі не більше ніж 10 осіб та забезпечення відстані між присутніми ніж 1,5 метри.
  2. Встановити таблички при вході на цвинтар з надписом: «Карантин»! Цвинтар для відвідувачів закрито 25,26,27.04.2020 року.

А також ряд  вимог щодо організації роботи суб’єктів господарювання, що здійснюють торгівельну діяльність (заклади) на період карантину:

  1. Відвідування закладів повинно відбуватися виключно у разі нагальної потреби.

  2. З метою зменшення навантаження на заклади, а також для зменшення кількості контактів з людьми відвідувачам рекомендовано заздалегідь підготувати розрахунок усіх потреб.

  3. Всі відвідувачі закладу обов’язково мають бути одягнуті в засоби індивідуального захисту, распіратори або захисні маски.

  4. Перед входом до закладів необхідно обов’язково продезінфікувати антисептиком руки або вдягнути одноразові рукавички.

  5. Керівникам закладів забезпечити розміщення антисептика для обробки рук при вході в торгівельний заклад.

  6. Керівники закладів в обов’язковому порядку повинні контролювати максимальну допустиму кількість одночасного перебування людей у закладі та розмістити дане оголошення на вході.

  7. Керівникам закладів здійснювати регулярне провітрювання та проводити дезінфекцію торгових закладів, кошиків та візків для продуктів.

  8. Представникам Управління Держпродспожив служби в Глобинському районі, поліції, Глобинського міського громадського формування з охорони громадського порядку «Муніципальна міліція» здійснювати позапланові перевірки закладів на період карантину у зв'язку з ситуацією щодо недопущення поширення коронавірусу.

Ознайомитися з повним текстом протоколу засідання комісії можна за посиланням.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень