A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 28.04.2020 16:06
Кількість переглядів: 829

28 квітня 2020 року у залі засідань Глобинської міської ради відбулося чергове засідання виконавчого комітету, яке провів міський голова Станіслав Джусь, на якому розглянуто планові питання та ряд питань, що забезпечують основні потреби населення.

Людмила Норенко, начальник відділу соціального забезпечення виконкому міської ради доповіла про роботу відділу соціального забезпечення виконавчого комітету міської ради щодо контролю за цільовим використанням коштів державних соціальних допомог за 2019 рік та звітний період 2020 року.

Про підготовку місць масового відпочинку на водних об’єктах до літнього купального сезону 2020 року доповів начальник відділу житлово-комунального господарства та благоустрою Сергій Пономарьов. Потім він   проінформував про встановлення графіка роботи зовнішнього освітлення населених пунктів Глобинської міської ради.  

ДОБОВИЙ ГРАФІК роботи  зовнішнього освітлення населених пунктів Глобинської ОТГ 
та 
ПЕРЕЛІК об’єктів зовнішнього освітлення населених пунктів Глобинської міської ради

Начальник відділу культури спорту, сім’ї та молоді Олександр Шайнога ознайомив присутніх з проектом рішення про підготовку до оздоровчого періоду дітей Глобинської міської територіальної громади влітку 2020 року та представив план заходів з організації підготовки та відзначення Дня пам’яті та примирення і 75-ої річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Доповідач наголосив, що ці заходи можуть коригуватися відповідно до карантинних обмежень.

Начальник відділу організаційно-кадрової роботи Олена Кошеленко  інформувала про запобігання корупційним проявам у виконавчому комітеті Глобинської міської ради у 2019 році.

Заслухавши інформацію Наталії Голяковської, начальника відділу по управлінню природними ресурсами та регулюванню земельних відносин міськвиконкому, члени виконавчого комітету погодили селянсько-фермерському господарству «Зеніт» водозабір із водного об’єкта на території с.Бориси, для побутових потреб господарства. 

Начальник відділу містобудування, архітектури та капітального будівництва міськвиконкому Сергій Гапченко виніс на розгляд членів виконавчого комітету заяви громадян про зміну статусу квартир житлового будинку та про присвоєння поштової адреси об’єктам нерухомості. 

На засіданні розглянуті питання про надання одноразової адресної грошової допомоги громадянам, затвердження розпоряджень Глобинського міського голови, затвердження актів обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню та інші.

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.

Виконком Глобинської міської ради №6



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень