A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Дорогі ветерани та нинішні захисники Вітчизни! Шановні глобинці!

Дата: 08.05.2020 08:21
Кількість переглядів: 573

Фото без опису8 та 9 травня щорічно Україна разом із всією європейською спільнотою  вшановує пам’ять мільйонів людей, чиї життя було обірвано насиллям світового масштабу. У ці дні, згадуючи жахаючі історії концтаборів, страждання, дискримінацію, зраду і нехтування елементарними людськими цінностями, зруйновані життя мільйонів  людей усіх рас і націй, чоловіків і жінок, воїнів і мирного населення, малих дітей і людей похилого віку, всі ми усвідомлюємо ціну перемоги, яку здобули наші діди і прадіди в не такому й далекому 1945 році.

Тож, відзначаючи День пам’яті та примирення та День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, ми, перш за все, віддаємо данину поваги усім загиблим і тим, хто вижив та пройшов через усі кола пекла війни, рятуючи від нацизму Україну, Європу та світ.

Тож, вшануймо пам'ять полеглих у ході Другої світової війни українців, які віддали своє життя за рідну землю. І низько вклонімося усім ветеранам та сучасним воїнам, хто самовіддано захищав і захищає Україну сьогодні, з глибокою вдячністю за їхній патріотизм, мужність та відвагу. Нехай якнайшвидше припиниться кровопролиття і запанує довгоочікуваний мир на українській землі.

Памятаємо! Перемагаємо!

 

З повагою,

Глобинський міський голова                     Станіслав Джусь


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень