A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Дорогі жінки! Шановні мами Героїв, які віддали своє життя за захист Батьківщини, померлих, зниклих безвісти учасників бойових дій, які брали участь в антитерористичній операції, воїнів-інтернаціоналістів!

Дата: 08.05.2020 14:17
Кількість переглядів: 809

Фото без описуСердечно вітаю вас із Днем Матері – одним з головних родинних свят, яке присвячене найріднішій жінці в житті кожної людини. Адже Мама - це найдорожче і найсвітліше, що є на світі. Вона завжди радіє успіхам своїх дітей, підтримує їх у важку хвилину, щиро переживає за кожен пройдений крок.

Тож кожного дня і у цей день особливо, дякуємо вам за ласку і ніжність, за довгі, безсонні ночі, за переживання і турботу. за те, що завжди віддавали себе без залишку своїм дітям, за напутні слова і благословення, за мудрі поради та безмежну любов.

Будьте щасливими і здоровими, нехай ваші очі не знають сліз, руки - важкої праці, а ваші серця завжди будуть зігріті любов’ю і турботою близьких. Миру, душевного спокою і любові, затишку і благополуччя вашим родинам!

Особлива вдячність та доземний уклін мамам загиблих, та зниклого безвісти Героїв. Дякуємо вам за ваших синів, за ваше терпіння і мужність, за вашу витримку і материнську любов.

Зі святом вас, дорогі жінки!Фото без опису

 

З повагою,

Глобинський міський голова       Станіслав Джусь

 

 

 

 

 

 


З нагоди Дня матері рішенням виконавчого комітету Глобинської міської ради №77 від  28  квітня 2020 року відповідно до міської Програми «Соціальний захист» виділено по 1000 грн матерям військовослужбовців, які загинули, померли, зникли безвісті учасників антитерористичної операції та воїнів-інтернаціоналістів, а саме: Аврамчук Олені Володимирівні, Борильченко Наталіії Григорівні, Ткаченко Діні Володимирівні, Бондаренко Марії Іванівнї, Покотило Лідії Андріївні та Павлик Валентині Василівні.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень