A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Вагома допомога депутата

Дата: 20.05.2020 14:56
Кількість переглядів: 533

Як  виходить з ладу пральна машина, то чекай  чималих неефективних витрат часу і  зусиль для підтримки в належному чистому стані, відповідно до санітарно-гігієнічних вимог найнеобхідніших речей. А коли це стається в реанімаційному відділенні,   де цей  пристрій  відноситься до базових елементів обладнання, то оперативне функціонування сучасної пральної машини є нагальною потребою.  Тим паче, що нині  в зв'язку з  поширенням коронавірусної хвороби  підвищені вимоги до стану санітарного одягу і засобів індивідуального захисту обслуговуючого персоналу (халати, ковпаки, медичні костюми) та текстильних засобів для прибирання.

 

Тому, коли  у  відділенні анестезіології та інтенсивної терапії Глобинської районної  лікарні сталася поломка пральної машини, яка не підлягає ремонту через загальну зношеність основних вузлів, .постала гостра необхідність придбати нову  з поліпшеними функціями. Для вирішення цього нагального  питання  звернулися до депутата Глобинської міської ради Полонського Ігоря Станіславовича. Він  відразу відгукнувся на прохання  і  погодився профінансувати закупівлю необхідного обладнання.  Наступного дня  новенька пральна машина польського виробництва  вже була встановлена у відділенні і після декількох годин "акліматизації" згідно інструкції   розпочалася експлуатація  сучасного пристрою. Завідуюча відділенням анестезіології та інтенсивної терапії Глобинської ЦРЛ Кочерга Марина Петрівна  та всі працівники щиро дякують меценату за підтримку, розуміння  та  оперативність і  бажають успіхів в усіх починаннях.  

  Ще стародавні філософи стверджували,  що людина - це дуже складна біологічна система, в якій всі частини  пов'язані тисячами ниток в одне ціле. Такий взаємозв’язок забезпечує життєдіяльність організму. А  нитки доброчинства та взаємопідтримки  в суспільстві дають змогу розвиватися  йому в   гуманному напрямку, коли найвищою цінністю є людина.  

 

 

Староста Пирогівського старостинського округу

Тамара Кір'ян

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень