A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбудуться практичні вебінари щодо розвитку молодіжної політики

Дата: 25.05.2020 16:42
Кількість переглядів: 500

Фото без описуЗ метою розвитку молодіжної політики в громадах Полтавської області, за сприяння Департаменту освіти і науки облдержадміністрації, комунальною установою „Обласний молодіжний центр” планується проведення практичних вебінарів у форматі Public Talk (громадські обговорення).

 

27 травня 2020 року о 13.00 відбудеться вебінар Let's make молодіжний центр у громаді”. Основна мета: дати розуміння що таке молодіжний центр, правова складова його створення, аналіз ситуації з розвитку молодіжної політики в області, обмін досвідом створення центрів та наповнення їх молодіжними проектами.

 

28 травня 2020 року о 13.00 відбудеться вебінар „Молодіжна рада: модно чи/і корисно”. Серед тем, які будуть висвітлені, наступні: Дорожня карта молодіжної політики, „молодіжна рада” та процедура її створення. 5 запрошених спікерів (Дніпропетровська, Полтавська, Харківська, Сумська, Волинська обл.) повідомлять власні історії функціонування молодіжних рад у громадах.

 

До участі у вебінарах запрошуються всі, хто цікавиться розвитком молоді у громадах чи районах: профільні заступники, спеціалісти по роботі з молоддю, місцеві активісти, старшокласники, громадськість.

Для участі у вебінарах потрібно зареєструватися за посиланням: https://cutt.ly/tyQuGRO. Кількість місць -100 учасників. Вебінари пройдуть на платформі Zoom, додаток якої потрібно завантажити на персональний гаджет (телефон, планшет, комп'ютер).

Контактна особа: Світлана Громцева - директорка комунальної установи „Обласний молодіжний центр” (066 37 29 629).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень