A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

В Опришках встановлено новий дитячий майданчик

Дата: 01.06.2020 18:11
Кількість переглядів: 1448

Сонячного весняного ранку 23 травня 2020 року в сільському сквері села Опришки зібралися небайдужі татусі, дідусі та дяді опришківської малечі, щоб встановити дитячий майданчик, який придбаний за кошти Глобинської міської ради.

Опришківська громада, а саме активні жителі села: Григорій Наріжний, Володимир Литвиненко, Олександр Новицький, Олексій Скрипніченко, Ігор Садлівський, Юрій Синельник, Юрій Литвиненко, Микола Коваленко, Микола Бугаєць, Віталій Бугаєць, Василь Барбашин, Анатолій Зінченко, Володимир Пікуль, Віталій Гончаренко, Олександр Шадний, Дмитро Погребиський, Олександр Поліщук спільно з Глобинським міським головою Станіславом Джусем зібрали, встановили та облаштували дитячий майданчик на території сільського скверу.

Чоловіки працювали злагоджено та завзято, адже дуже поспішали, аби завершити облаштування майданчика та зробити своєрідний подарунок опришківським дітлахам до свята, Міжнародного дня захисту дітей.

За кілька годин інтенсивної роботи жителі Опришок, втомлені, але з іскорками щастя в очах, могли вже порадіти результатам своєї праці. Радості додавало й те, що все це зроблено для дітей, задля їхньої втіхи, цікавого дозвілля та відпочинку. Адже діти – це радість і натхнення, тож працювати заради їхнього благополуччя і їхніх щасливих усмішок – одне задоволення. А оскільки робота проходила в тісному спілкуванні один з одним, то чоловіки встигли обговорити і плани на майбутнє.

Відтепер сільський сквер наповнився дитячим сміхом та щебетом. Вуличні спортивні тренажери, дитяче містечко, майданчик для пляжного волейболу, футбольне поле, альтанка для відпочинку, лавки та запашні квіти на клумбах – все це створює позитивний настрій та належні умови для вдалого відпочинку місцевих мешканців, як дорослих так і малечі.

Бажаю вам, дорогі юні друзі, вашим батькам, дідусям і бабусям міцного здоров'я, щастя, добра і сімейного затишку. Нехай здійснюється всі ваші мрії і задуми!

Староста Опришківського старостинського округу

Тетяна Садлівська



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень