A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Сьогодні відбудеться перша зустріч футбольних команд-учасниць змагань з міні-футболу за Кубок міського голови

Дата: 02.06.2020 08:26
Кількість переглядів: 1027

29 травня за ініціативи відділу культури, сім’ї, молоді і спорту Глобинської міської ради відбулась зустріч представників команд-учасниць традиційного клубу Глобинського міського голови з міні-футболу 2020 року.

В ході зустрічі затверджено запропоноване організаторами змагань Положення, згідно якого, зокрема в турнірі, мають приймати участь виключно місцеві гравці. Окрім того, затверджено склад контрольно-дисциплінарного комітету, до складу якого увійшли Сергій мороз, Валерій Чорноус, Вячеслав Лисенко та Григорій Ковш.

Почесний кубок у цьому році виборюватимуть 10 команд. За рейтингом минулорічних виступів в Кубку та Чемпіонаті міста «сіяними» визначено колективи «Нібулон», «Глобине», «Арніка», «Кордубанове», які сформували дві групи:

Група «А»

 

Група «Б»

 

Нібулон (Глобине)

ФК «Глобине-2» (Глобине)

Арніка (Глобине)

Кордубанове (Глобине)

Колос (Пустовійтове)

«Аматор» (Глобине)

ФК «Глобине-2» (U-19)

«Агро-світ» (Петрівка)

ФК «Глобине-3» (U-16)

«Погреби» (Погреби)

 

На груповому етапі змагань команди зіграють між собою в одне коло. Переможці груп у півфіналі зіграють з командами, що займуть другі місця в групах для визначеня фіналістів змагань. Всі матчі відбуватимуться кожного вівторка та четверга о 18.00 та 19.00 на майданчику зі штучним покриттям Глобинської гімназії №1 ім В.Є.Курченка (м.Глобине, вул.Центральна, 240).

Розпочнуть змагання 2 червня 2020 року команди Нібулон - Глобине-2 та Кордубанове - Агро-світ. Матчі відбудуться о 18.00 та 19.00 годині відповідно.

Повний календар турніру буде опубліковано найближчим часом.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень