A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Чергове послаблення протиепідемічних заходів - дозволено діяльність закладів харчування, зокрема приймання відвідувачів у приміщеннях

Дата: 05.06.2020 15:02
Кількість переглядів: 665

Фото без описуТаке рішення ухвала комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Глобинської міської ради на засіданні, яке відбулося 5 червня 2020 року під головуванням міського голови Станіслава Джуся.

Враховуючи сприятливу епідемічну ситуацію на території Глобинської ОТГ та відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 20 травня 2020 р. № 392 „Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2та етапів послаблення протиепідемічних заходів”, з урахуванням постанови Кабінету Міністрів України від 03 червня 2020 р. № 435 „Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 20 травня 2020р. №392” комісія вирішила запровадити наступні послаблення протиепідемічних заходів в Глобинській ОТГ, а саме дозволити:

  1. Діяльність закладів харчування, зокрема приймання відвідувачів у приміщеннях, за умови дотримання протиепідемічних заходів, зокрема дотримання відстані не менше ніж 1,5 метра між місцями для сидіння за сусідніми столами та розміщення не більше ніж чотирьох клієнтів за одним столом (без урахування дітей віком до 14 років), за умови, що суб’єкт господарювання, який провадить таку діяльність, є оператором ринку харчових продуктів відповідно до Закону України “Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів”, та за умови забезпечення персоналу засобами індивідуального захисту (зокрема захист обличчя, очей, рук) і використання відвідувачами, крім часу приймання їжі, респіраторів або захисних масок, у тому числі виготовлених самостійно, та виконання рекомендацій затверджених постановою Головного державного санітарного лікаря України від 02.06.2020 № 32.
  1. Особам, які досягли 60-річного віку, не дотримуватися зобов’язання щодо самоізоляції відповідно до абзацу шостого пункту 6 постанови Кабінету Міністрів України від 20 травня 2020 р. № 392 „Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 та етапів послаблення протиепідемічних заходів”

Працівникам МГФ з ОГП «Муніципальна міліція» доручено проводити постійні перевірки дотриманням низки умов проти епідеміологічної ситуації в Глобинській ОТГ.         

 

Завантажити Протокол засідання.pdf


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень