A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Шановні працівники редакції газети "Зоря Придніпров’я" та всі причетні до журналістики!

Дата: 06.06.2020 08:00
Кількість переглядів: 861

Прийміть найщиріші вітання з професійним святом володарів пера та влучного слова – Дня журналіста
 

У цьому році виповнюється 90 років з часу заснування Глобинської районної газети. Змінювались назви, покоління газетярів, але журналісти газети завжди залишалися вірними своєму поклику – стояти на позиціях правди, доносити до читачів оперативну інформацію, возвеличувати людей праці. 
 

Сьогодні газета «Зоря Придніпров’я» користується незмінним  авторитетом та шаною в жителів Глобинської громади.  Я пишаюся тим, що наша «Зоря» є високопатріотичним,  українським,  державницьким за духом виданням.  
 

Упевнений, що й надалі демократичні чесноти, самовіддане служіння своїм землякам, неспинне прагнення змінювати життя на краще залишатимуться домінуючими орієнтирами для вашого журналістського  колективу, численного активу громадських дописувачів і передплатників, а також,  усіх жителів району, хто звик щоденно звіряти своє життя із «Зорею Придніпров’я».
 

З нагоди професійного свята та знаменної дати в історії газети,  бажаю колективу редакції творчих успіхів, міцного здоров'я, особистого щастя, нових цікавих тем, майстерного пера, інноваційних проєктів та наполегливості в досягненні нових висот на ниві журналістики. Висловлюю щиру вдячність за багаторічну тісну співпрацю щодо створення умов для забезпечення доступу мешканців громади до інформації як до соціально важливого ресурсу необхідного для формування об’єктивної виваженої громадської позиції.

З  повагою,

Глобинський міський голова                                            Станіслав ДЖУСЬ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень