A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Дякуємо благодійникам за «скриньки здоров’я»

Дата: 09.06.2020 17:08
Кількість переглядів: 837

Міжнародний благодійний фонд «Карітас України» за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» в межах реалізації Проєкту “Підтримка об’єднаних територіальних громад у боротьбі з пандемією COVID-19” за зверненням очільника міської ради на безоплатній основі надала благодійну допомогу Глобинській громаді у вигляді набору засобів індивідуального захисту та дезінфекції. Усі товари сертифіковані відповідно до українських та міжнародних стандартів.

Всі засоби зі «скриньок здоров’я» (захисні маски, рукавички, окуляри, респіратори, комбінезони біологічного захисту, дезіфекційні засоби та інше) будуть розподіленні між медичними закладами, які належать до Глобинської територіальної  громади, а частину передадуть медичним закладам району.

Керівництво громади щиро дякує благодійникам за співпрацю, допомогу та готовність підтримати лікарів у нелегкій боротьбі за здоров`я та життя кожного громадянина країни!

«Всі ми усвідомлюємо, що боротьба з недугою триватиме ще довго. Тому дуже важливо працювати разом, важлива будь-яка допомога, бо тільки разом, спільними, злагодженими діями, можливо максимально знизити ризики для населення та запобігти поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19 в умовах надзвичайної ситуації, спричиненою коронавірусом» - зазначив Глобинський міський голова Станіслав Джусь.

Мыський голова

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень