A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

В Опришківському старостаті - зелені "жнива"

Дата: 10.06.2020 15:49
Кількість переглядів: 858

Нині погодні умови сприяють швидкому росту рослинності. Оскільки в Опришківському старостаті багато зелених зон та квітників, то, відповідно, і є великий фронт робіт для працівників КП "Глобинське" – Сергія Товченика, Сергія Женіленка та працівників з благоустрою Орести Шадної і Тетяни Глови, які залучені до оплачуваних громадських робіт. До їхніх обов’язків входить: косіння бур'янів, прополювання квітників, висадка квітів та прибирання скошеної трави.

Наші працівники активно приступили до косіння трави у сквері, біля клумб, дитячих, спортивних майданчиках, кладовищах, біля пам'ятника, берегах річки Сухий Кагамлик, не залишають без уваги й узбіччя центральних доріг сіл старостату.

Косіння комунальники здійснюють як ручними мотокосами, так і тракторною роторною косаркою КП "Глобинське", які були придбані за кошти бюджету громади.

Якою б складною не була робота, виконують її акуратно і оперативно, про що схвально відгукуються односельці.

Такі роботи триватимуть упродовж усього літа, аж до пізньої осені. Закликаю і всіх жителів сіл старостинського округу здійснювати благоустрій своїх присадибних ділянок, щоб населені пункти мали ошатний квітуючий вигляд!

Староста Опришківського старостинського округу

Тетяна Садлівська



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень