A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Чемпіонат розпочали з перемоги!

Дата: 16.06.2020 13:23
Кількість переглядів: 903

В неділю 14 червня на стадіоні «Старт» м. Глобине відбулось урочисте відкриття чемпіонату Полтавщини з футболу серед команд першої ліги. В цьому турнірі наше місто та громаду традиційно представляє ФК «Глобине». В першому турі нашим суперником був ФК «Сенча» з Лохвицького району.

Перед грою міський голова Станіслав Джусь та його заступник Олександр Артюшенко привітали гравців команди з початком чемпіонату, побажали гарних ігор та переможного настрою, а в знак подяки від команди отримали клубні футболки.

В першому таймі зустрічі домінувала на полі глобинська команда, гравці якої створили декілька небезпечних моментів. Могли відзначитись Євген Покотило, Руслан Дегтяр та Денис Коломієць, але м’яч вперто не йшов у ворота. Після перерви ситуація на полі не змінилась. Глобинці за рахунок замін гравців посилили натиск на ворота суперників, але на останньому рубежі дива творив воротар Лохвицької команди, який цього вечора, схопивши кураж, був кращим в складі гостей. Та все ж і він був безсилий після влучного удару Євгена Покотила на 52 хвилині матчу. 1:0 на користь ФК «Глобине». Слід віддати належне гостям – після пропущеного м’яча вони не стали відсиджуватись в обороті та за рахунок гострих контратак могли зрівняти рахунок.

У підсумку рахунок зустрічі 1:0 на користь нашої команди. Це важлива перемога на старті турніру.

Інші зустрічі в нашій групі «Б» закінчилися так:

  • «Семенівка» – «Дружба» (Очеретувате) 2:0;
  • «Харчовик» (Заводське) – «ФК Миргород - 2019» 4:1.

Наступну зустріч наша команда зіграє з командою з командою «Дружба» (Очеретувате). У зв’язку  з реконструкцією стадіону, команда с. Очеретувате домашні матчі проводить на стадіоні смт. Семенівка.

Початок зустрічі о 17:00

ФК Глобине 2020



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень