A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Червневе засідання виконавчого комітету

Дата: 23.06.2020 14:14
Кількість переглядів: 548

Сьогодні на своєму засіданні члени виконавчого комітету розглянули низку важливих питань.

Про використання енергоносіїв за опалювальний період 2019-2020 року організаціями і установами, будівлі яких утримуються за рахунок міського бюджету, доповів провідний спеціаліст відділу соціально-економічного розвитку, інвестицій та енергоменеджменту В’ячеслав Шайнога. Загалом, має місце тенденція до скорочення споживання енергоносіїв.

Володимир Бондарь інформував про хід підготовки проєктів регуляторних актів Глобинської  міської ради в 2020 році.

Про організоване закінчення 2019-2020 навчального року та відновлення освітнього процесу в закладах дошкільної   освіти   Глобинської  міської    ради після послаблення протиепідемічних заходів доповіла начальник відділу освіти Світлана Надтока. Поетапне відновлення роботи дитсадків міста заплановане з 24 червня. Відділу освіти доручено підготувати графік поетапного відкриття груп закладів дошкільної освіти за погодженням з Глобинським районним управлінням Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області та забезпечити організацію протиепідемічних заходів при роботі закладів.

Виконавчий комітет затвердив Положення про Почесну відзнаку «За заслуги перед Глобинською громадою».

Людмила Норенко, начальник відділу соціального забезпечення, прозвітувала про стан забезпечення соціальними гарантіями жителів громади. Окрім того виконавчий комітет прийняв рішення про виділення одноразової адресної грошової допомоги громадянам.

Підсумки двомісячника чистоти, озеленення та благоустрою на території Глобинської міської ради підвів начальник відділу розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою Сергій Пономарьов.

У ході роботи розглянуто інші питання.

Фото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень