A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

ШАНОВНІ СПІВВІТЧИЗНИКИ, ДРУЗІ, ВСІ ТІ, КОМУ НЕ БАЙДУЖА ДОЛЯ УКРАЇНСЬКОЇ ЦЕРКВИ, ХТО РОЗУМІЄ РЕЛІГІЙНУ СИТУАЦІЮ В ДЕРЖАВІ ТА ВБОЛІВАЄ ЗА РОЗБУДОВУ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ УКРАЇНИ!

Дата: 03.07.2020 18:17
Кількість переглядів: 1985

Вручення міським головою документів на землю під церкву

Глобинський міський голова Станіслав Джусь вручає документи на право користування земельною ділянкою для будівництва Свято-Миколаївського Храму протоієрею Володимиру, Благочинному Глобинського району Української Православної Церкви.

 

Звертаємося до вас зі сподіванням, що ви підтримаєте нас у бажанні збудувати Храм Православної Церкви України, бо вважаємо, що м.Глобине, маючи славне історичне та православне минуле, заслуговує мати храм, де лунатиме молитва до Бога українською мовою.

Давайте всі разом збудуємо храм в пам'ять про добу козацтва, коли в Глобиному була збудована церква коштом генерального писаря Запорізької Січі Івана Глоби та місцевих жителів. Дерев`яна церква була зведена в 1774 році і була найбільшою та найкрасивішою в окрузі. У ній був унікальний по красі та оздобленню іконостас, багате церковне начиння. Та нажаль, на прикінці ХVІІІ століття церкву знищила пожежа.

На місці майбутнього будівництва храму, по вул. Центральній 122, навпроти колишньої контори ТОВ «АФ «Мічуріна», прихожани Української Православної Церкви встановили тимчасову споруду, де в тісноті, часто просто неба, моляться Богові, сподіваючись на Його захист і ласку.

Зусиллями нашої громади та благочинного Глобинського району православної церкви України, тимчасового настоятеля Свято-Миколаївського храму протоієрея Володимира Барана, проведені значні підготовчі роботи: інеженерно-геологічні та геодезичні вишукування,  виготовлена технічна документація на земельну ділянку, розроблений і затверджений детальний план території майбутнього будівництва.  Але для успішного зведення храму  необхідні чималі кошти.

Ми висловлюємо великі сподівання, що завдяки Божому благословенню, вашому розумінню та підтримці, всі ми будемо молитися Всевишньому українською мовою в новому, просторому Божому храмі, а надана моральна та матеріальна підтримка благодійників та небайдужих людей, повернеться до них сторицею.

Усією громадою вірних Православної Церкви України просимо  всіх, хто має таку можливість, зробити благодійний внесок на виготовлення проектно-кошторисної документації та будівництво Свято-Миколаївського храму ПЦУ, переказавши кошти на картковий рахунок відкитий у Приват Банку: 5168 7554 5240 8368  (Баран Володимир Іванович).

З повагою та надією на підтримку  –

релігійна громада Свято-Миколаївської церкви ПЦУ м.Глобине


 

Малюнок церкви

Фото без опису

План майбутньоъ церкви

Фото без опису

Прайс на майбутню церкву

Прайс на майбутню церкву сторінка 2

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень