A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Результати опитування щодо вивчення потреб молоді віком 14-35 років в Глобинській громаді

Дата: 09.07.2020 08:40
Кількість переглядів: 2518

З метою формування обгрунтованої молодіжної політики в Глобинській громаді в період з 9 по 24 червня проводилось опитування молоді щодо їхніх потреб і проблем, бачення та побажань щодо розвитку молодіжного простору в громаді. Участь в опитуванні взяли 114 осіб. За результатами анкетування найбільший відсоток опитаних - це молодь віком 29-35 років – 42,1%, найменший відсоток - молодь віком 19-22 роки – 7,9%.

 

Далі узагальнені результати в діаграмах:

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

На питання щодо пропозицій, побажань, бачення щодо розвитку молодіжного простору в Глобинській громаді отримали різноманітні відповіді від респондентів. Серед них: створення гарних дитячих площадок, кафе, розважальних центрів для дітей, створення місць відпочинку, організація цікавих сучасних заходів, проведення безкоштовних тренінгів із вивчення іноземних мов, створення Центру розвитку для молоді де буде басейн, каток, спортзал для занять футболом, тенісом, більярдом, шахові клуби, кінотеатр, гуртки (різні). Популярною пропозицією було відкриття хоча б однієї піцерії чи Макдональдсу чи хоча б кав’ярні з тістечками та морозивом, аби було куди піти із друзями у вихідний день. Також молодь висловлювала побажання, аби проводилися цікаві заходи, дискотеки, квести, флешмоби, спортивні змагання, в яких би мали змогу брати участь усі. Бажають молоді глобинці і мати велодоріжки  для велосипедів, роликів, скейтів. Пропонують облаштувати парками для відпочинку вільні території міста та побудувати літній баскетбольний майданчик.

Та головне, як зазначає сама молодь, - згуртуватися! Потрібно робити не для молоді, а допомагати молоді робити те, що їм цікаво.

В ході анкетування понад 20 осіб вже надали свої контакти і готові вже зараз долучатися до розвитку молодіжного середовища. Тож попереду цікаві насичені зустрічі, обговорення та планування. Слідкуйте за нашими повідомленнями та долучайтесь до обговорень. Далі буде…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень