A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Національна академія статистики, обліку та аудиту запрошує на навчання

Дата: 13.07.2020 10:03
Кількість переглядів: 504

Національна академія статистики, обліку та аудиту здійснює підготовку фахівців на бакалаврському, магістерському, освітньо-науковому та науковому рівнях вищої освіти. Підготовка фахівців ступенів бакалавр та магістр здійснюється за освітніми програмами “Прикладна статистика та бізнес- аналітика”, “Офіційна статистика”, “Цифрова економіка”, “Фінанси, банківська справа та страхування”, “Облік, аудит та оподаткування”, “Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності”, “Публічне управління та адміністрування” денної та заочної форми навчання.

 

У Національній академії статистики, обліку та аудиту запроваджено програму паралельного навчання з провідними польськими закладами вищої освіти, після закінчення якої випускники отримують два дипломи - НАСОА та одного з польських університетів.

 

У структурі академії також функціонує Коледж бізнесу та аналітики НАСОА, який готує фахівців ступеня фаховий молодший бакалавр на базі 9 та 11 класів за відповідними освітніми програмами.

 

Національна академія статистики, обліку та аудиту здійснює підготовку фахівців як на контрактній основі (за рахунок коштів фізичних та юридичних осіб), так і за державним замовленням (з 2018 року проводиться набір студентів на навчання за рахунок бюджетних коштів).

 

Академія має гуртожиток для забезпечення проживання студентів.

Просимо розповсюдити інформацію щодо набору на навчання в НАСОА та Коледж бізнесу та аналітики НАСОА серед зацікавлених осіб.

 

Контактні телефони в НАСОА:

Момотюк Людмила Євгеніївна (проректор з науково-педагогічної та виховної роботи) - (063) 017-79-11, (044) 489-31-05;

Черушева Г алина Борисівна (зав. відділу профорієнтаційної роботи) - (099) 639-66-43, (044) 484-47-73;

Музиченко Марія Володимирівна (зав. приймальної комісії) - (096) 742-97-73, (044) 484-47-78.

Більше інформації можна отримати на офіційному вебсайті НАСОА (адреса: nasoa.edu.ua).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень