A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відповідальний бізнес – відкритий для суспільства. Екскурсія на очисні споруди ТОВ «Глобинський маслосирзавод»

Дата: 16.07.2020 09:06
Кількість переглядів: 1181

Фото без описуТОВ «Глобинський маслосирзавод» запрошує місцевих жителів, активістів та соціально-активних людей, небайдужих до навколишнього природного середовища та до майбутнього міста, сформувати ініціативну групу та відвідати 23 липня 2020 року о 09:00 год. очисні споруди підприємства.

 

Метою даного заходу являється – ознайомлення місцевих жителів з системою очистки стічних вод підприємства, які утворюються в результаті його господарської діяльності та зняття ряду питань, які виникають у жителів міста Глобине щодо якості води, яка скидається підприємством у р. Сухий Омельник.

 

Під час екскурсії, відвідувачі зможуть побачити всі стадії очистки стічної води, де вона проходить фізико-хімічне та біологічне очищення, ознайомитися з технологією, методами контролю якості стічної води та задати питання фахівцям підприємства.

 

ТОВ «Глобинський маслосирзавод» здійснює свою діяльність у відповідності до вимог чинного законодавства України, завжди діє у відповідності до вимог природоохоронного законодавства, постійно вживає заходів щодо поліпшення умов екологічного стану навколишнього середовища та прагне бути відкритим для суспільства.

 

Записатися на екскурсію можна за телефоном 25-5-40.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень