A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Спортивні вихідні: відбувся турнір за Кубок пам’яті Бутко С.М. з пляжного волейболу

Дата: 20.07.2020 17:59
Кількість переглядів: 1015

18 липня відбувся традиційний турнір памяті Бутка Сергія Миколайовича з пляжного волейболу. В змаганнях взяли участь 8 команд. Вони були роздроблені на дві групи. Одна група відправилась на майданчик «Райсільгосптехніки», а інша лишилась змагатись на центральному пляжі.

Переможцями груп стали пари: Іван Череп та Олександр Мельник, Геннадій Слива та Арсен Шпорта (майданчик «Райсільгосптехніки»). В другій групі перемогу святкували пари: Олег Бугаєць та Владислав Поліщук, Сергій Тарасов та Олександр Ковтун.

Зігравши хрести між парами, до фіналу пробилися команда Череп Іван-Мельник Олександр та команда Слива Геннадій-Шпорта Арсен. У важкій безкомпромвсній боротьбі з рахунком 2:1 перемогу виборола команда Череп Іван-Мельник Олександр.

Третє місце дісталось парі Бугаєць Олег – Поліщук Владислав, які з рахунком 2:0 переграли пару Тарасов-Ковтун.

Команда-переможець отримала перехідний кубок та грошову винагороду, які вручили переможцям міський голова Станіслав Джусь та організатор турніру Юрій Бутко.

Грошовими винагородами відзначили і пари, які посіли друге та третє місця. Після вручення нагород учасників турніру та гостей запросили посмакувати юшкою. 

Фото без опису

Фото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень