A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Влада відреагувала на звернення жителів

Дата: 04.08.2020 22:16
Кількість переглядів: 1366

Питання, з яким жителі вулиці Мічуріна та прилеглих вулиць звернулись до міської ради, вже вирішене - встановлено шлагбаум на в’їзд до Мічурянського пляжу для обмеження руху автомобільного транспорту з метою створення безпечних умов для відпочиваючих та збереження інфраструктури місця дозвілля.

47 мешканців  з вул.Мічуріна, Набережної та Зоряної у колективному зверненні прохали допомоги у керівників громади у вирішенні питання щодо закриття автомобільного руху з вул.Зоряна у бік місця відпочинку на березі річки Сухий Омельник. У зверненні йдеться про те, що з настанням пляжного сезону, авто та мототранспорт заїжджає на великій швидкості на територію пляжу, чим наражають на небезпеку тих, хто там відпочиває, особливо дітей, які часто активно бавляться біля води. Окрім цього, автотранспорт ще й псує піщане покриття пляжу.

Виконавчим комітетом прийнято відповідне рішення «Про заборону руху автомобільного транспорту проїздом з вулиці Мічуріна (на перехресті з вулицею Зоряна)  до місця масового відпочинку на березі річки Сухий Омельничок у м. Глобине» від 07.07.2020 року №133, яким дано доручення ТОВ АФ «Мічуріна» (організацію за якою закріплено місце дозвілля на воді) встановити елементи огородження зі шлагбаумом, з умовою збереження пішохідного проходу у місці закриття руху.

Всі роботи ТОВ АФ «Мічуріна» вже виконали у повному обсязі, дбаючи про безпеку відпочиваючих.

Ініціатори звернення дякують за швидке реагування, як очільникам громади так і організації, яка виконувала роботи. Хоча, одночасно, констатують той факт, що відразу після встановлення обмежувача, ті, хто звикли заїжджати на територію пляжу (серед них багато рибалок), зараз висловлюють, іноді в дуже емоційній формі, своє обурення щодо такого рішення, оскільки вбачають у цьому для себе значні незручності. Мами ж з дітками, які приходять відпочити задоволені таким рішенням, оскільки, за їхніми словами, почувають себе значно безпечніше та й сподіваються, що завдяки такому рішенню, буде легше підтримувати чистоту та порядок на території пляжу.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень