A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

На центральній площі міста урочисто підняли Державний Прапор України

Дата: 21.08.2020 13:32
Кількість переглядів: 817

21 серпня на центральній площі міста Глобине за участі працівників державних установ, органів місцевого самоврядування району та міста відбулося урочисте підняття українського стягу з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України.  Право урочисто підняти жовто-блакитний прапор на флагштоці у центрі міста в цей день надано прапорщику запасу, учаснику антитерористичної операції Олександру Павленку.

Мільйони українців віддали своє життя за те, щоб нині наш Прапор майорів над Україною! Ці небесно-пшеничні кольори були на прапорах дружин київських князів, на знаменах запорозьких козаків, на знаменах УНР, на знаменах Карпатських січовиків, на прапорах героїв УПА і нині майорять на знаменах Воїнів Світла! Нині наш Прапор майорить над рідною землею і всі українці пишаються Ним!

З вітальним словом до учасників урочистостей звернулися очільники району та громади, закликали всіх берегти українську державність та єдність українського народу.

З нагоди державних свят кращим представникам галузей освіти, медицини, культури, соціального захисту та галузі оборони урочисто вручено Почесні грамоти і цінні подарунки.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень