A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулися заходи з нагоди 29-ої річниці Незалежності України та 5-ої річниці Глобинської громади

Дата: 24.08.2020 14:23
Кількість переглядів: 1165

Сьогодні 24 серпня 2020 року, у день 29-ої річниці Незалежності України, та з нагоди 5-ої річниці створення Глобинської міської об’єднаної територіальної громади у місті Глобине відбулись урочистості.

Розпочались вони з покладання квітів до пам’ятників Захисникам України, Івану Яковичу Глобі та Тарасу Григоровичу Шевченку. Учасники заходу віддали шану та згадали всіх тих, хто загинув, виборюючи для нащадків незалежну, демократичну, вільну та квітучу Україну.

Потому урочистості перемістились до районного Будинку культури, де відбулася зустріч активу громади. У залі зібралися компетентні, відповідальні, ініціативні і працьовиті люди, які свого часу не злякалися змін, підтримали та втілили в життя ідею добровільного об’єднання п’яти сільських та однієї міської ради в успішну, спроможну і потужну громаду та розвивали її протягом 5 років.

Серед них депутати Глобинської міської ради VI скликання, які врахувавши перспективи для міста, у 2015 році звернулися з ініціативою до сусідніх сільських тад та прийняли доленосні рішення про об’єднання Глобинської міської ради з 5-ма сільськими радами. Всім їм очільник громади вручив подяки та ювілейні знаки.

На сцену були запрошені і депутати колишніх Жуківської, Бабичівської, Опришківської, Пирогівської та Борисівської сільських рад. Адже саме вони відгукнклися на ініціативу добровільного об’єднання з міською радою та у 2015 році прийняли на місцях доленосні рішення. Всіх депутатів нагородили подяками та ювілейними знаками.

Цього дня ювілейні нагороди отримали і депутати I скликання Глобинської міської об’єднаної територіальної громади. Адже саме від їх професіоналізму та відповідальності залежала якість прийнятих рішень та успішний розвиток громади.

Подяками та ювілейними знаками нагороджено і старост. Бо хто ж як не вони, найкраще знають, як узгодити інтереси людей з можливостями об’єднаної громади. Саме вони є тими «місточками» між жителями населених пунктів і керівником громади.

За професіоналізм, сумлінну працю у справі розбудови Глобинської об’єднаної територіальної громади та з нагоди 5-ї річниці її створення подяками та ювілейними нагородами відзначено керівників структурних підрозділів виконавчого комітету Глобинської міської ради.

Наша громада однією з перших в Україні стала територією розбудови і розвитку. За вміння працювати у команді, знаходити порузіміння з депутатами міської ради, згуртованість та професіоналізм ювілейні ногороди отримали секретар Глобинської об’єднаної громади, заступники Глобинського міського голови та керуюча справами виконавчого комітету.

Словами вдячності за постійну підтримку у вирішенні проблем громади та партнерство згадали сьогодні і тих, хто плекає українську землю, а саме керівників фермерських господарств. За активну участь у суспільному житті Глобинської громади цього дня подяками та ювілейними знаками нагороджені Валерій Ведмідь, Володимир Андрієнко, Михайло Колісник, Володимир Шкірко, Сергій Середа та Віктор Іванчик.

Окрім цього почесною відзнакою «За заслуги перед громадою» у цей святковий день нагороджені Глобинський міський голова Станіслав Джусь та староста Жуківського старостинського округу Ольга Козіна.

Усіх учасників заходу привітав Глобинський міський голова Станіслав Джусь. Очільник подякував усім, хто у 2015 році приймали доленосні рішення про об’єднання. Бажав  усім, хто працював, працює та буде працювати на благо громади, кожній родині, кожному мешканцю міцного здоров’я, достатку, добробуту, злагоди та миру.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень