A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Посилено протиепідемологічні заходи у закладах освіти у зв’язку поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19) в Глобинській ОТГ

Дата: 10.09.2020 13:55
Кількість переглядів: 739

9 вересня 2020 р. відбулося чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Глобинської міської ради. На ньому було прийнято рішення про посилення протиепідемологічних заходів у закладах освіти у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19) в Глобинській ОТГ. А Саме:

  • Глобинському районному відокремленому підрозділу лабораторних досліджень ДУ «ПОЛЦ МОЗ України»  постійно інформувати відділ освіти виконавчого комітету Глобинської міської ради про виявленні випадки  коронавірусної хвороби (COVID-19) в Глобинській ОТГ.
  • Рекомендувати керівникам ЗЗСО Глобинської ОТГ проводити температурний скринінг дітей та працівників при вході в навчальний заклад.
  • Працівникам закладів освіти Глобинської ОТГ постійно проводити роз’яснювальну роботу серед батьків щодо необхідного швидкого звернення до лікувальної установи в разі проявів гострої респіраторної вірусної інфекції у дітей.
  • Рекомендувати керівникам ЗЗСО Глобинської ОТГ вживання необхідних заходів щодо обмеження перебування дітей за територією навчального закладу в період освітнього процесу.
  • Відділу освіти виконавчого комітету Глобинської міської ради постійно проводити перевірки навчальних закладів та вживати заходи щодо дотримання протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв'язку поширенням коронавірусної хвороби (СОVID-19) згідно дотримання вимог Постанови МОЗ №50 від 22.08.2020 року.
  • Рекомендувати працівникам Держпродспоживслужби в Глобинському районі та МГФ з ОГП «Муніципальна міліція»  проводити постійні перевірки закладів Глобинської ОТГ за дотриманням протиепідемічних заходів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень