A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Чергові успіхи нашої чемпіонки

Дата: 27.02.2018 16:29
Кількість переглядів: 1002

Продовжує радувати своїх земляків  та  прихильників  своїми успіхами юна спортсменка Аліна Акобія. Початок 2018 року ознаменувався новими  особистими  досягненнями  талановитої спортсменки.

Так, днями Аліна Акобія, взяла участь в престижному XХІІ Київському  міжнародному  турнірі з вільної, жіночої та греко-римської боротьби, присвяченому видатним українським борцям та тренерам. До речі, цей спортивний турнір  зібрав рекордну кількість учасників – 700 (!) атлетів з 38 країн.

До Києва приїхали команди найсильніших борцівських країн світу: США, Ірану, Азербайджану, Канади, Грузії, Японії, і звісно, України. І всі привезли своїх найсильніших спортсменів. Так у вільній боротьби виступало три Олімпійських чемпіона і чотири діючих чемпіона світу. Були й менш титуловані, але від того ще більш небезпечні суперники.

Олімпіада-2020 в Токіо (Японія)  наближається і вже наступного року на чемпіонаті світу почнуть розігрувати олімпійські ліцензії, тому багато тренерів саме зараз перевіряють своїх найперспективніших молодих борців. Тож, цей турнір можна розглядати як черговий етап підготовки нашої олімпійської надії – Аліни Акобії до виступу в найбільшому турнірі світової першості – Олімпійських іграх.

Участь Аліни в цьому міжнародному турніру була під загрозою зриву, адже наша землячка вийшла на фінальну зустріч із застудою. Та не в характері спортсменки відступати. В результаті Аліна Акобія здобула в скарбничку збірної України срібну медаль у ваговій категорії 57кг. А напередодні, 22 лютого 2018 року, Аліна вкотре вже стала чемпіонкою України.

Ми щиро вітаємо нашу землячку Аліну Акобію з черговою перемогою Міжнародного гатунку! Радіємо за її успіхи та бажаємо успішного підкорення  нових спортивних вершин!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень