A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Робота комунальної служби під час ожеледиці

Дата: 26.01.2018 16:42
Кількість переглядів: 1076

Щорічно з приходом зими в місті реєструється сумна статистика травмувань, пов’язаних з ожеледдю.

Протягом небезпечного сезону лікарі надають допомогу сотням постраждалим громадянам. Найбільше травм люди отримують від ожеледиці з першим випаданням снігу.

Несприятливі погодні умови додають роботи і комунальній службі. Та наші комунальники готові до боротьби з негодою. Тож, з самого ранку парацівниками КП «Глобинське» здійснюються роботи з прибирання та  посипання тротуарів протиожеледною сумішшю,  яка була раніше розкладена  вздовж центральних тротуарних доріжок на відстані близько 500 м саме з метою швидкого реагування щодо проведення протиожеледних заходів.

Мороз та холодний вітер не став на заваді для проведення ремонтних робіт з відновлення вуличного освітлення в районі сировинного складу Глобинського цукрозаводу, де внаслідок наїзду автотранспорту було збито опору лінії постачання вуличного освітлення. Тому працівниками комунальної служби міста в оперативному порядку було проведено відповідні ремонтні роботи та відновлено освітлення на вказаній ділянці.

Будьте обережними, коли виходите на вулицю! Дотримуйтесь основних правил безпеки, що зменшить долю ризику отримання травм під час ожеледиці.

Працівники КП "Глобинське" проводять протиожеледні роботи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень