A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Глобинська ОТГ відкриває автобусне сполучення з центрами старостинських округів

Дата: 12.01.2018 16:49
Кількість переглядів: 1710

Сьогодні в залі засідань Глобинської міської ради відбулося засідання конкурсного комітету по перевезеннях пасажирів на автобусних маршрутах загального користування на території Глобинської міської ради під головуванням заступника міського голови Олександра Артюшенка.

На засідані розглядалось питання щодо організації пасажирських перевезень населення з сіл Бориси, Пироги, Яроші, Опришки до міста Глобине. Дане сполучення з селами Опришки і Пироги є нерегулярним, а із селами Бориси і Яроші взагалі відсутнє.

Враховуючи численні звернення мешканців вищезазначених сіл та сільських старост та з метою опрацювання графіку руху на новоствореному маршруті Бориси-Глобине конкурсний комітет прийняв рішення про відкриття тимчасових перевезень пасажирів на маршруті №8 Бориси-Глобине (через Яроші, Пироги, Опришки) з метою обстеження пасажиропотоку.

Маршрут відкривається на виконання Стратегії розитку Глобинської ОТГ в рамках акції  «МІСТО І СЕЛО – ЄДИНА ГРОМАДА». До перевезень задіяні нові автобуси Рута місткістю 25 місць. Автобус буде здійснювати по 2 рейси щодня крім вихідних. Перший рейс  буде здійснено 16 січня 2018 року.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень