A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Вітання міського голови до Дня визволення міста

Дата: 26.09.2020 11:45
Кількість переглядів: 479

Шановні глобинці!  77 років тому, такими ж вересневими днями, після двох років ворожої окупації, на Глобинську землю прийшло звільнення від нацистських загарбників.

Болючими втратами та пекельними спогадами врізалися в пам’ять глобинців часи страшних звірств нацистів у рідному краї. Тяжкою була і ціна визволення та перемоги.

Тож всі ми у вічному боргу перед тими, хто віддав свої життя в боротьбі за свободу і мир України: за їхню обірвану війною юність, за зразки мужності, силу духу та самопожертву, яку вони виявили в боях з ворогом.

Пам'ять про героїв  Другої світової війни - священна!

Та, на жаль, і зараз на Сході нашої країни палає війна. Холодна і безжальна, яка і сьогодні забирає життя і руйнує долі наших співвітчизників. Та я вірю, що як і сім десятиліть тому, наш незламний український народ здобуде перемогу. Наші славні воїни сьогодні на передовій забезпечують наш з Вами спокій, наше право на мирне життя і працю. Їхня слава та відвага гідні подвигів ветеранів Другої світової війни.

Вічна пам'ять землякам, які полягли за свободу нашої країни! Вічна слава героям, які звільняли рідну землю від ворога! Слава і честь тим, хто на передовій і в тилу здобував та здобуває перемогу!

 

З повагою,

Глобинський міський голова                                                     Станіслав Джусь

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень