A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Під час карантину робота працівників культури особлива

Дата: 01.10.2020 08:06
Кількість переглядів: 3613

Культура – Глобинська ОТГ

Карантинні заходи в Україні через пандемію коронавірусу змінили життя працівників культури як в Україні, так і в нашій громаді. Часткові ремонти та оновлення матеріальної бази, ведення документації, самоосвіта працівників, генерування сценаріїв, оновлення репертуарів солістів та творчих колективів – це звичні та буденні для нас справи. Було дуже прикро, що обмежувальні заходи перекреслили всі попередні плани щодо організації дозвілля жителів Глобинської громади. Та урізноманітнити вимушене утримання людей від гамірних та чисельних зібрань працівникам культури вдається шляхом ведення блогів, розповсюдження майстер-класів в соціальних мережах, виготовлення та оприлюднення тематичних презентацій, участі в онлайн конкурсах. Віртуальні творчі конкурси незвична справа, з одного боку, але ж не обмежена місцем та часом проведення, з іншого. Не маючи особливих навичок роботи на відеокамеру солісти та аматорські гурти будинків культури та клубів Глобинської ОТГ виявили бажання стати учасниками регіональних конкурсів  «Пісенні крила Чураївни» та «Осіннє золото». Участь у відкритому мистецькому фестивалі-конкурсі вокально-хорового мистецтва пам’яті Раїси Кириченко «Пісенні крила Чураївни» прийматимуть: солістка міського БК ім.І.Франка Марія Ковтун

та солістка Жуківського БК Ольга Чубко

 

У відкритому регіональному конкурсі  дуетів, тріо, квартетів та вокальних ансамблів пам’яті поета-пісняра Дмитра Луценка «Осіннє золото» приймає участь дует «Надія» з Опришківського БК та тріо «Натхнення» з Бабичівського СК.

Тож переглядайте роботи, діліться відео та підтримуйте наших аматорів сцени. Хоча ніщо і ніколи не зможе замінити нам радість живого спілкування з глядачем!

    Відділ культури, спорту, сім’ї та молоді виконавчого комітету Глобинської міської ради 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень