A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Кава з кардамоном

Дата: 08.10.2020 08:43
Кількість переглядів: 554

Розпочалися зйомки історичної драми «Кава з кардамоном», основою якої став бестселер української письменниці Наталії Гурницької "Мелодія кави у тональності кардамону", над яким вона працювала понад 10 років.

https://www.youtube.com/watch?v=01xdurvhm7M

Історія забороненого кохання у Львові середини XIX століття. В головних ролях Олена Лавренюк та Павел Делонг. На екранах у 2020 році. Хвилююча та пристрасна оповідь про нерівне, грішне почуття героїв - одруженого польського шляхтича Адама та юної української сироти Анни.

Наталія Гурницька є авторкою книг-бестселерів «Мелодія кави у тональності сподівання» та «Мелодія кави у тональності кардамону». Нещодавно  вийшов новий роман Наталії Гурницької – «Багряний колір вічності».

Наталя Гурницька - українська письменниця, родом зі Львова.

Наталія народилася 7 вересня 1978 р., закінчила економічний факультет Львівського національного університету імені Івана Франка. Довгий час працювала за фахом.

Наталя Гурницька не тільки з книг і підручників знає, що таке розділені сім'ї, зламані долі, втрачене майно, фабрика, партія, земля... «Хтось вижив, когось розстріляли, хтось героїчно боровся в УПА та загинув, хтось поєднав своє життя з підпільною греко-католицькою церквою, а ще хтось просто залишився у Львові, бо не зумів втратити це місто для себе», – розповідає Наталя про свою родину. Без старого сімейного фотоальбому, без старих львівських історій, які зачіпають позаминуле століття, не з'явилися б на світ чудові романи.

КЗ «Публічна бібліотека Глобинської міської ОТГ» має у своєму фонді книги Наталії Гурницької.

Чекаємо на вихід цікавого кінофільму та читаємо книги Наталії Гурницької!

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень