A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулося урочисте покладання квітів з нагоди Дня захисника України

Дата: 14.10.2020 18:22
Кількість переглядів: 574

Сьогодні, 14 жовтня, у день відзначення Дня захисника України, Дня Українського козацтва та свята Покрови Пресвятої Богородиці відбулося урочисте покладання квітів до пам’ятника Захисникам України.

Очільник громади Станіслав Джусь нагадав усім присутнім на урочистостях, що саме п’ять років тому  у місті Глобине було встановлено та 14 жовтня урочисто відкрито пам’ятник Захисникам України у Свято-Михайлівському сквері, поряд з Свято-Михайлівським  храмом, який відтоді став однією з головних святинь міста.

«Наша Батьківщина нині стогне у вогні війни… Скільки прекрасних людей загинуло, скільки згоріло міст, скільки полів розтоптали гусениці ворожих танків. У кожній родині, в кожному домі пам’ятають тих, хто боронив і нині відстоює нашу землю, нашу Україну. Глобинщина –  також має своїх героїв чий подвиг залишиться в наших серцях. Тих, які поклали своє життя заради нашого  майбутнього,” – звернувся до присутніх на заході Станіслав Джусь. – Наш обов’язок перед сім’ями героїв – піклуватись про них, ніколи не забувати про те, що їх батьки, сини, брати віддали життя, щоб ми з вами могли жити під мирним небом у незалежній Україні».

Також з нагоди відзначення Дня захисника України, згідно розпорядження в.о. міського голови Глобинської міської ради від 06.10.2020 року, виділено по 1000 гривень 27 жителям громади - учасникам бойових дій, які проходили військову службу в районах проведення антитерористичної операції, операції Об'єднаних сил, а також сім’ям загиблих, померлих та зниклих безвісті учасників антитерористичної операції та воїнів-інтернаціоналістів.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень