A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Дякуємо за сезон!

Дата: 20.10.2020 16:23
Кількість переглядів: 1091

ФК «Глобине» завершив Чемпіонат області на третій сходинці турнірної таблиці.

Фото без опису

В останньому турі першості наша команда зустрілась з лідером групи – ФК «Пирятин». Гості прибули на гру до міста Глобине в значно оновленому складі – в переважній більшості укомплектованому за рахунок гравців з команд майстрів України, а в нашій команді такий досвід у мав хіба що півзахисник Руслан Дігтяр і то в минулому. А за відсутності травмованого лідера Глобинської команди Володимира Кравчука з обєктивних причин важко було розраховувати на позитивний результат, що в подальшому підтвердилось у першому таймі. Наші гості за рахунок більшої майстерності та класу гравців домінували на футбольному полі, забивши три мячі у ворота Глобинської команди. У другому таймі незважаючи, що досвідчені майстри Пирятинської команди грали «по результату», гравці «Глобине» вирівняли рахунок гри та створили низку небезпечних моментів біля воріт гостей, але різниця в класі гравців команд все ж стала вирішальним фактором. У підсумку - 3:0 на користь пирятинців.

Приємно, що вболівальники підтримували нашу молоду команду і третє місце в групі «Б» першої ліги першості області, враховуючи що більшість команд нашої групи за фінансовими можливостями та підбором гравців були у кращому становищі, є успішним та достойним результатом для нашої молодої міської футбольної команди!

Наводимо підсумкову таблицю першості Полтавської області з футболу

Фото без описуДякуємо за сезон:

Воротарям: Івану Клименку та Владиславу Садовому; польовим гравцям: Володимиру Кравчуку, Станіславу Місікевичу, Михайлу Артюшенку, Віктору та Ігору Лисенкам, Станіславу Ричка, Руслану Дегтярю, Сергію Руденку, Сергію Кулику, Євгену Покотилу, Антону Клімовичу, Микиті Бурдаку, Олегу Цокуру, Ігорю Бузинському, Ярославу Гуненко, Денису Коломійцю, Ярославу Глупаченку та Юрію Шаповалу; головному тренеру команди Валерію Чорноусу; начальнику команди Олександру Ричка.

Окрема подяка за підтримку всім вболівальникам команди, та безпосередньо Станіславу Джусю, Олександру Артюшенку, а також Глобинській міській раді, ТОВ ІПК «Полтавазернопродукт», ТОВ «Харвест-Україна».

Начальник ФК «Глобине»

Олександр Ричка

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень