Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Результати конкурсу на заміщення вакантної посади керівника художнього Глобинського міського будинку культури ім. І. Франка

Дата: 04.11.2020 16:28
Кількість переглядів: 642

Результати конкурсуВідповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів», наказу Міністерства культури України від 01.07.2016 № 497 «Про затвердження Порядку формування на конкурсній основі кадрового складу художнього та артистичного персоналу державних та комунальних закладів культури» 30.10.2020 відділом культури, спорту, сім’ї та молоді виконавчого комітету Глобинської міської ради проведено  конкурс на заміщення вакантної посади керівника художнього Глобинського міського будинку культури ім. І. Франка.

Наказом начальника відділу культури, спорту, сім’ї та молоді виконавчого комітету Глобинської міської ради була утворена відповідна конкурсна комісія, яка розглянула документи, ознайомилася з професійними даними учасника конкурсу. 

Відповідно до рекомендацій конкурсної комісії, начальником відділу культури, спорту, сім’ї та молоді виконавчого комітету Глобинської міської ради із переможцем конкурсу – Ковтун Марією Миколаївною укладено контракт терміном на 3 роки та призначено керівником художнім Глобинського міського будинку культури ім. І.Франка.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень