A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Завершується робота міської ради першої каденції

Дата: 10.11.2020 11:30
Кількість переглядів: 2038

5 листопада міський голова Станіслав Джусь провів чергову 64  сесію Глобинської міської ради  І скликання. У роботі взяли участь 15 депутатів міської ради з 26. Депутати розглянули усі питання порядку денного та прийняли по них відповідні рішення.

Депутатський склад Глобинської міської ради першого скликання завершив свою каденцію.  Про перемоги і поразки, здобутки та невдачі можуть судити лише жителі громади, які у 2015 році довірили депутатам управління громадою. Адже робота депутата – це своєрідне волонтерство, за яке головною винагородою є слова вдячності громади.

Протягом 5-ти років відбулося 64 засідання сесій міської ради, де розглянуто 8207 питань, з яких прийнято відповідні рішення. Виконавчим комітетом міської ради проведено 79 засідань, де прийнято 1531 рішення. Тож, завдяки злагодженій роботі, яка була спрямована на наповнення міського бюджету, забезпечення функціонування галузей житлово-комунального господарства, закладів освіти, медицини, покращення благоустрою міста (будівництво та ремонт доріг, освітлення вулиць) та інших життєво важливих питань, вдалося досягти значних результатів, які говорять самі за себе.

Тому впевнено можна сказати, що депутати I скликання, спільно із виконавчим комітетом Глобинської міської ради змогли вирішити багато проблем, пов’язаних із життєзабезпеченням міста та сіл громади, а також підготували хорошу базу для плідної роботи наступного скликання.

Підбиваючи підсумки роботи, міський голова Станіслав Джусь подякував усім депутатам за плідну працю під час каденції, порозуміння в прийнятті виважених рішень на користь громади та зазначив: «Роботі, проведеній за останні 5 років, на виборах 25 жовтня дали високу оцінку більшістю голосів жителі міста. Нам є чим пишатися. Ми забезпечили позитивний розвиток Глобинської громади. Разом з Вами ми пройшли нелегкий, але успішний для громади шлях. Впродовж п’яти років, завдяки нашим виваженим і відповідальним діям, рішенням депутатів міської ради, скоординованій роботі виконавчого комітету, спільним зусиллям комунальників, підтримці трудових колективів підприємств, установ і організацій, платників податків і небайдужих громадян – патріотів рідного всім нам міста, Глобинська громада по праву вважається однією з найуспішніших в Україні. Попереду - нова історія оновленої Глобинської територіальної громади. Жителі населених пунктів, що увійдуть до її складу, в очікуванні змін на краще. Ми завершуємо роботу І каденції. Бажаю депутатам наступної каденції, продовжувати розвивати наше місто та забезпечити поступальний позитивний розвиток Глобинської громади. Дякую за велику плідну на результати спільну роботу, за підтримку та розуміння».

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень